De beste koffiebonen

Alle koffiebonen op de website worden rechtstreeks bij de boer ingekocht zonder tussen handel, waardoor de koffie traceerbaar is en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De boeren ontvangen een eerlijke prijs en er wordt veel aandacht besteed aan mens en natuur. Met de opbrengsten worden de lokale gemeenschap en projecten ondersteunt.

De Espresso koffiesoorten worden op smaak gemelangeerd. Verschillende soorten koffiebonen worden bij elkaar gebracht om zo tot een unieke smaak te komen. Espresso is een (Italiaanse) manier van koffie bereiden. Espresso koffie is de basis voor de vele koffievariaties die wij kennen zoals de cappuccino en de latte macchiato.

Single Origin koffiebonen komen uit één specifieke regio en groeien uitsluitend en alleen op die plek. De koffiebonen worden geteeld onder perfect omstandigheden. Deze zorgen voor een uitstekende ontwikkeling en geven de bonen hun specifieke smaak.

 • Waarom verse koffiebonen? | 17-3-2018
  Waarom verse koffiebonen? | 17-3-2018

  Waarom verse koffiebonen? Koffie is toch gewoon… koffie?!
  Koffie, speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Voor de een is het een ideale start van de dag, voor de ander het rust-moment of juist een gezellig samen zijn.

 • Espresso Unico
  Espresso Unico

  De Espresso Unico is een heerlijke, volle, zachte en romige espresso met tonen van melkchocolade, amandelen en bruine suiker.

  € 6,50
 • Espresso Arrosto
  Espresso Arrosto

  Een krachtige espresso met tonen van chocolade, vol van smaak met een stevige afdronk. Een espresso zonder bitter te worden. De Espresso Arrosto is een melange van bonen uit Guatemala, Brazilië, Ethiopië en Colombia. ∙…

  € 6,25
 • Espresso Forte
  Espresso Forte

  Een krachtige espresso met tonen van chocolade, vol van smaak met een stevige afdronk. Een espresso zonder bitter te worden. Melange van bonen uit Guatemala, Brazilië en Colombia.

  € 6,25
 • Espresso Mano
  Espresso Mano

  Een espresso vol en krachtig van smaak met tonen van noten en chocolade. Melange van bonen uit Costa Rica, Guatemala, Brazilië, Colombia en Kenya. De oude vertrouwde Italiaanse espresso waarbij milde en krachtige aroma’s zijn…

  € 6,25
 • Brazilië Specials
  Brazilië Specials

  De Brazilië Specials (Brazil Cascavel Verde) is een klassieke Braziliaanse koffie, zoet van smaak met smaaktonen van pure chocolade, amandelen en karamel.

  € 6,05
 • Uitverkocht

  Colombia Specials Top
  Colombia Specials Top

  Deze Colombiaanse koffie heeft een stevig, vol, romig en zoet karakter. Bevat tonen van chocolade, hazelnoot en bruine suiker en heeft een zoete en volle afdronk.

 • Colombia Specials
  Colombia Specials

  Koffie met een ongekende balans in aroma, body en smaak. De koffie is rijk en zacht van smaak met tonen van chocolade en noten. Deze bonen zijn afkomstig uit de streek Huila in Colombia. De meest verkochte Specialty Coffee ter…

  € 6,05
 • Peru Specials
  Peru Specials

  Een perfect gebalanceerde koffie met een volle, romige body met de zoete tonen van karamel, noten en pruimen.

  € 6,95
 • Costa Rica Specials
  Costa Rica Specials

  De Costa Rica Specials is een milde, alledaagse, zoete koffie met tonen van chocolade en noten. Specialty Coffee bonen met een uitstekende kwaliteit, afkomstig uit de Tarrazu provincie in Costa Rica.

  € 6,50
 • Guatemala Specials
  Guatemala Specials

  Guatemala Specials is een zoete koffie met tonen van karamel en hazelnoot. Een koffie met een volle, zoete en romige afdronk. Heerlijk als espresso en lungo maar ook geschikt als filterkoffie

  € 6,95

Evenementen kalender

 • Afleverservice donderdag 24 november 2022
 • Afleverservice donderdag 22 december 2022

Ontvang 10% korting bij inschrijving op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen en koffie weetjes, schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting* bij je eerste bestelling!

Na inschrijving ontvang je per e-mail een kortingscode.

* niet in combinatie met andere korting codes

Onze selectie

► Koffiebonen Proefpakketten

► Espresso koffiebonen, melanges van de beste koffiebonen 

► Single Origin koffiebonen uit Brazilië, Colombia, Peru,  en Costa Rica

► Wij leveren ook gemalen koffie: Espresso maling, Cafetière maling, Snelfiler maling

► Biologische losse thee en onderhoudsprodukten voor uw koffiemachine

Waarom Koffiespecials

► Makkelijk online bestellen

► 100% Arabica, Specialty Coffee

► Vers gebrand, geen voorraden

► Levering in 250 gram en 1000 gram 

► Levering binnen 3 dagen via PostNL voor € 5,95

Bezorg en afhaalservice 

© 2017 - 2022 Koffiespecials.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel